ua en ru

Краще спортивне відео тижня

У традиційній добірці цікавого відео від РБК-Україна ви побачите, як суддя повалив великого боксера під час бою, як гольфіст вибив м'яч прямо з рота вболівальника, як тренер Семена Варламова "зійшов з розуму" в матчі НХЛ, як наставника київського "Динамо" закидали сміттям і як кращому бомбардирові КХЛ зламали щелепу.

У традиційній добірці цікавого відео від РБК-Україна ви побачите, як суддя повалив великого боксера під час бою, як гольфіст вибив м'яч прямо з рота вболівальника, як тренер Семена Варламова "зійшов з розуму" в матчі НХЛ, як наставника київського "Динамо" закидали сміттям і як кращому бомбардирові КХЛ зламали щелепу.

Суддя відправив у нокдаун зарвався боксера

Рефері під час поєдинків британської ліги любителів боксу Чи Емблер заступився за колегу, коли незадоволений зупинкою бою боксер штовхнув того, будучи не в силах стримати емоцій. Тоді Емблер схопив боксера за пояс і поклав його на лопатки, застосувавши борцівський прийом. Великий спортсмен деякий час не міг поворухнутися, вся його пиха кудись випарувалася.

Спортсмен вибив м'яч прямо з рота вболівальника

Американський гольфіст Джон Патрік Дейлі здійснив "смертельний номер". Він вибив м'яч для гольфу прямо з рота фаната, який сам "напросився" на цей прийом. Відчайдушно хоробрий чоловік ліг на асфальт, вставив в рот спеціальну підставку, та 47-річний гольфіст сильним ударом вибив з неї м'яч, не торкнувшись ключкою підставки. Дейлі дуже відомий своїм неординарним гумором, а також пристрастю до алкоголю та азартним іграм, крім того, він був чотири рази одружений.

Тренер "Колорадо" "зійшов з розуму" в матчі НХЛ

Кінцівка матчу регулярного чемпіонату НХЛ "Колорадо" - "Анахайм" видалася спекотною. Як тільки матч завершився, на льоду розгорілися неабиякі пристрасті. Команди ледь не накинулися один на одного, і в справу довелося втручатися суддям. При цьому наставники команд - Патрік Руа і Брюс Будро - продовжували кричати один на одного. Тоді екс-воротар спробував вирватися на лаву "Анахайма", став штовхати скляну перегородку, і вона ледь не впала під його поштовхами. На щастя для Будро, Руа все-таки не дістався до нього, інакше все могло закінчитися для колишнього тренера Олександра Овечкіна великими неприємностями.

Головного тренера "Динамо" закидали біляшами

Наставнику київського "Динамо" Олегу Блохіну довелося пережити неприємні секунди, коли закінчився матч його команди проти "Ворскли". Коли він відправлявся в підтрибунне приміщення, хтось з уболівальників кинув у нього пакет з біляшами. Блохін уважно подивився на пиріжки, після чого відправився на прес-конференцію. Там він вже порадував вболівальників іскрометним гумором: "Добре хоч не пляшку горілки. Треба було пляшку горілки і біляш, щоб закусити. А з чим, до речі, був біляш?"

Кращому гравцеві КХЛ зламали ліктем ніс і щелепу

Лідер гонки бомбардирів і снайперів регулярного чемпіонату Континентальної хокейної ліги Максим Пестушко отримав страшну травму під час гри проти череповецької "Сєвєрсталі". Інцидент стався на 37-й хвилині зустрічі, коли "Динамо" впевнено вигравало у "Сєвєрсталі" з рахунком 3:1. Пестушко кинувся в атаку, і в цей момент на його шляху виник молодий захисник "Сєвєрсталі" Кирило Свиязов. Форвард "Динамо" в результаті отримав удар ліктем в голову і впав на лід. Відразу стало зрозуміло, що травма дуже серйозна. На лід полилася кров, а Пестушко забирали з майданчика під руки. Пізніше з'ясувалося, що у Пестушко перелом носа та щелепи, при цьому він отримав закриту черепно-мозкову травму. Максим пропустить два місяці.

Дивіться "Краще спортивне відео тижня" від 27 вересня