ua en ru

Луческу: "Шахтар" не заслуговував на поразку

Луческу: "Шахтар" не заслуговував на поразку Фото: Мірча Луческу

Румунський наставник парижан нахвалював

Головний тренер "Шахтаря" Мірча Луческу висловився на тему програного матчу проти ПСЖ у Лізі Чемпіонів. Про це пише сайт команди.

"Це був видовищний матч. Я бачив реакцію вболівальників: було багато ентузіазму. Якщо говорити про те, що відбувалося на полі, звичайно, ми не заслуговували поразки. Ми добре провели матч, були організованими, створювали моменти. Але індивідуальний клас футболістів ПСЖ зіграв свою роль у голах. Ібрагімович і Моура використовували створені моменти. Ми грали з хорошою командою. Я вважаю, що ПСЖ на даний момент входить в європейську топ-четвірку поряд з "Реалом", "Баварією" та "Барселоною". Радий якості футболу, який ми показали. Звичайно ж, нам не допомогла жеребкування у суперники дісталися два чудових клубу. І тут, і у Львові, і проти "Реала" ми показали хорошу гру - я задоволений цим", - сказав Луческу.

"Мені дуже сподобався ПСЖ. Він дуже прагматичний в грі. У всіх матчах парижани були добре організовані в обороні, використовували свої найкращі якості, швидко переходили в атаку, створювали моменти і реалізовували їх. Що стосується "Реала", вони, може бути, більше розраховували на індивідуальну майстерність. Думаю, на даний момент "ПСЖ" сильніше. У нас була можливість забити, але ми не зробили цього. Тепер будемо виступати в Лізі Європи. Думаю, її можна порівняти з Лігою чемпіонів. Подивіться, які клуби там будуть навесні. Це велике змагання, як і Ліга чемпіонів. Тому важко щось загадувати. Необхідно готуватися від матчу до матчу і бути дуже уважними", - додав тренер.

Нагадаємо, "Шахтар" поступився в Парижі і продовжить виступи у Лізі Європи.