ua en ru

Луческу: "Шахтар" грав без ризику і дочекався свого шансу

Луческу: "Шахтар" грав без ризику і дочекався свого шансу Фото: Мірча Луческу

Наставник "гірників" залишився задоволений своїми підопічними

Тренер донецького "Шахтаря" Мірча Луческу прокоментував перемогу донеччан у Бельгії над "Андерлехтом" у матчі Ліги Європи. Про це пише сайт "Шахтаря".

"Дуже складна гра, ми до такої і готувалися. За перший тайм вони нічого не створили, ми дуже добре перекрили їм зони. У бельгійців не виходили позиційні атаки. У той же час ми знали, що вони не будуть бігти в атаку відразу, тому що будь-який гол, який ми забили, вивів би їх з гри. На другий тайм вони вийшли дуже агресивними, багато фолили і доставили нам неприємності. Ми грали з великою увагою, не хотіли ні в якому разі ризикувати, дочекалися свого шансу в кінці і забили. Рахунок відповідає тому, що відбувалося на футбольному полі. Я дуже задоволений своїми хлопцями, задоволений перемогою, задоволений тим, що пройшли далі", - сказав Луческу.

"На жаль, так, ми знову залишилися без Кучера. Будемо зараз думати, хто може його замінити. Подивимося, кого - або Ордца, або Кривцова ми виберемо на наступну гру. Інших варіантів у нас немає. Ми готуємося до кожної гри. Ми - "Шахтар", ми повинні скласти хороший імідж про себе. А що вийде - подивимося. Знаємо свій потенціал добре. Від цього і танцюємо, від цього і граємо. Результатів позитивних можемо домогтися характером і тією організацією гри, яка була сьогодні - у всіх гравців, без винятку. На жаль, цього не було в грі з "Дніпром". Там ми допустили великі помилки, особливо в центрі захисту. Тому я зараз трохи і хвилююся, хто б міг замінити Кучера", - додав тренер.

Нагадаємо, сьогодні відбудеться жеребкування 1/4 фіналу Ліги Європи, куди дістався "Шахтар".