ua en ru

Луческу: "Мальме" має бути задоволений, що програв 4:0

Луческу: "Мальме" має бути задоволений, що програв 4:0 Фото: Мірча Луческу

Мірча Михайлович знову незадоволений суддівством

За словами тренера "Шахтаря" Мірчі Луческу, шведська команда повинна бути задоволена лише чотирма пропущеними голами у Львові. Про це повідомляє сайт "Шахтаря".

"Переконлива перемога. "Мальме" має бути задоволений, що матч закінчився тільки з рахунком 4:0. Ми довели, що у футбол грають не тільки довгими передачами, як це робить "Мальме", але і низом - швидко і технічно", - почав Луческу.

"Дуже шкода, що знову доводиться говорити про суддівській бригаді. До речі, вона з Румунії. Дуже видовищна гра, яка подобалася публіці, переривалося якимись незрозумілими свистками. Але головне, що мене засмучує: два провідних футболіста - Кучер і Срна - отримали зовсім непотрібні картки, яких не було. І тепер вони пропустять матч з мадридським "Реалом", - продовжив тренер.

"Я впевнений, таке суддівство тільки проти команд нашого рівня. Проти "Реала" цих карток не було б. Може бути, часом я буваю занадто суб'єктивним. Подивлюся ці епізоди ще раз, дуже уважно. Але мені якось незрозуміло: отримати чотири картки в такому легкому матчі, в якому перемогли 4:0, хоча рахунок міг бути і більш категоричним. Для мене це незрозуміло", - додав наставник "гірників".

Нагадаємо, матч "Шахтар"- "Мальме" завершився розгромом 4:0.