ua en ru

Луческу: "Дніпро" більше хотів перемогти і був агресивнішим

Луческу: "Дніпро" більше хотів перемогти і був агресивнішим Фото: ФК "Шахтар"

Румун прокоментував поразку "гірників"

Головний тренер "Шахтаря" Мірча Луческу вважає, що "Дніпро" виграв повністю засужено. Про це пише сайт "Шахтаря".

"Заслужена перемога "Дніпра" - нічого не обговорюється. Вони хотіли набагато більше і були більш агресивні. З їхнього боку було більше руху. "Дніпро" краще адаптувався до такого непростого полю і виглядав тактично грамотно. Суперник грав просто: було багато довгих передач, футболісти лінії атаки дуже добре приймали м'ячі, чіплялися за них. Тому результат, на жаль, відповідає. Може бути, він виявився занадто великим", - сказав Луческу.

"Говорив перед матчем, що атмосфера в Брюсселі буде приблизно такою ж, як і в сьогоднішній зустрічі, і гра "Андерлехта" буде приблизно схожа на "Дніпро": хороший пресинг, агресивний футбол. Може бути, поле буде кращої якості і нам буде легше виходити з оборони через пас. Сьогодні на такому газоні це було складно зробити. До того ж як зазвичай... Не зрозумів, чому сьогоднішній матч судив саме київський арбітр. Дуже важлива гра. Напевно, можна було призначити іншого суддю, щоб не було зайвих розмов. А в цілому перемога "Дніпра" взагалі не обговорюється", - продовжив тренер.

"Ясно, що зараз у нас пріоритет - "Андерлехт". Якби не було гри через два-три дні, то напевно я б виставив повністю основний склад, і, може бути, щось би змінилося. Міг сьогодні зіграти Тайсон, але я його притримав для того, щоб він повністю відновився до поєдинку з "Андерлехтом", - додав наставник "гірників".

Нагадаємо, матч "Дніпро" - "Шахтар" завершився розгромною перемогою дніпрян.