ua en ru

Лозовий: невідомі обстріляли автомобіль нардепа Риболовлі

Лозовий: невідомі обстріляли автомобіль нардепа Риболовлі Фото: Сергій Рибалка

В результаті інциденту Рибалка не постраждав

Невідомі сьогодні ввечері, 14 січня, обстріляли автомобіль народного депутата від Радикальної партії Олега Ляшка Сергія Рибалки. Про це у Facebook повідомив нардеп Андрій Лозовий.

"Тільки що було скоєно замах на вбивство народного депутата України від Радикальної партії Ляшка Сергія Рибалки. Інцидент стався в Печерському районі Києва на вулиці Старонаводницькій. Був обстріляний автомобіль, в якому їхав Сергій Рибалка. Два постріли: у район місця водія в район місця, де знаходився безпосередньо Рибалка. Подробиці пізніше. Головне - Сергій живий", - повідомив Лозовий.

Щойно був скоєний замах на вбивство народного депутата Украіни від Радикальноі партії Ляшка Сергія Рибалки.Інцидент тр...

Опубліковано Андрій Лозовьим 14 січня 2016 р.

Як пізніше виявилося, це були постріли не з вогнепальної зброї, а дві гирі. Їх знайшли поруч співробітники МВС, які прибули на місце подій.

"Судячи за словами експертів, Риболовлю збиралися скоріше не вбити, а на все життя зробити інвалідом. Врятувало його те, що гиря врізалася в стійку - і це пом'якшило удар об скло, потім гиря не потрапила в салон, відповідно до Риболовлю", - повідомив Лозовий.

Нагадаємо, в грудні позафракційний народний депутат Валентин Дідич подав заяву в поліцію про замах на вбивство лідера партії КРІП Геннадія Корбана.