ua en ru

У Лондоні сталася бійка між протестантами і поліцією, є затримані

У Лондоні сталася бійка між протестантами і поліцією, є затримані Фото: поліція Лондона (en.wikipedia.org)

У Лондоні проходять акції протесту після смерті хлопця, який помер після затримання

В Лондоні (Великобританія) проходять акції протесту після смерті Рашана Чарльза, який помер в лікарні після того, як його затримали поліцейські. Про це повідомляє The Telegraph.

"Кілька людей були арештовані після того, як вийшли на протести т після смерті людини. Вони забарикадували дорогу і кидали пляшки на офіцерів на тлі зростання напруженості", - йдеться в повідомленні.

Повідомляється, що під час затримання 20-річного Рашана Чарльза, поліцейські сильно притиснули його до підлоги. Відразу після затримання він загинув у лікарні. У Незалежній комісії з розгляду скарг на поліцію вже заявили, що займуться вивченням цього інциденту.

Нагадаємо, 27 липня в Миколаєві в приміщенні обласної ради побилися голова районної ради та депутат, останній доставлений в лікарню.

"У четвер, 27 липня, близько 17:00 в Центральний відділ поліції ГУНП в Миколаївській області з лікарні швидкої медичної допомоги надійшло повідомлення про те, що зі струсом головного мозку госпіталізований в нейрохірургічне відділення 54-річний депутат Миколаївської облради", - йдеться в повідомленні.