ua en ru

Ломаченко визнаний боксером 2017 року за версією The Ring

Ломаченко визнаний боксером 2017 року за версією The Ring Фото: Василь Ломаченко (toprank.com)

Українець з'явиться на обкладинці наступного друкованого номера

Чемпіон світу за версією WBO у другій напівлегкій вазі Василь Ломаченко (10-1, 8 КО) визнаний кращим боксером в світі в 2017 році за версією авторитетного журналу The Ring. Про це йдеться в редакційній статті, присвяченій українцеві.

"За всю 89-річну історію призу "Боєць року за версією The Ring" ніхто з боксерів не отримував цей трофей з такою невеликою кількістю боїв за плечима, як Ломаченко. З іншого боку, мало хто досяг того, що зоряний український олімпієць встиг зробити за 11 поєдинків. За традицією з номінацією "Боєць року", Ломаченко з'явиться на обкладинці нашого наступного друкованого номера", - наголошується в матеріалі.

До цього Ломаченко був визнаний боксером року за версіями BoxingScene, FightNews, Boxing News 24, а також телеканалів НВО і ESPN.

Українець в цьому році провів три бої і всі виграв достроково - проти Джейсона Соси, Мігеля Марріаги і Гільєрмо Рігондо.

Нагадаємо, поєдинок українця Володимира Кличка і чемпіона світу за версіями WBA (Super), IBO і IBF в суперважкій вазі британця Ентоні Джошуа увійшов в число п'яти протистоянь, які претендують на звання "Бій року" за версією авторитетного журналу The Ring.