ua en ru

Бій Кличко - Джошуа претендує на звання поєдинку року за версією The Ring

Бій Кличко - Джошуа претендує на звання поєдинку року за версією The Ring Фото: Володимир Кличко і Ентоні Джошуа (klitschko-brothers.com)

Авторитетний журнал включив протистояння українця і британця в топ-5

Поєдинок українця Володимира Кличка і чемпіона світу за версіями WBA (Super), IBO і IBF в суперважкій вазі британця Ентоні Джошуа увійшов в число п'яти протистоянь, які претендують на звання "Бій року" за версією авторитетного журналу The Ring. Про це повідомляється на сайті видання.

Тоді перемогу на стадіоні "Уемблі" в 10-му раунді здобув Джошуа, а для українця цей бій став останнім в кар'єрі.

"Джошуа несподівано відправив легендарного українця в нокдаун у п'ятому раунді, але той зумів піднятися і вже в наступній трихвилинці відправивши суперника на настил. Це був напружений поєдинок аж до 11 раунду. Ймовірно, кращий бій в суперважкій вазі за останні 20 років", - пояснили власний вибір журналісти видання.

Серед номінантів також:

Геннадій Головкін - Сауль Альварес

Ентоні Джошуа - Володимир Кличко

Вісаксіл Вангек - Роман Гонсалес

Мігель Берчельт - Франсіско Варгас

Мігель Роман - Орландо Салідо

Зазначимо, що в топ-5 бійців, які претендують на звання "Боксер року" за версією журналу, увійшов і українець Василь Ломаченко.

Нагадаємо, колишній чемпіон у суперважкій вазі Володимир Кличко зізнався, що від повторного бою з Ентоні Джошуа його відокремлювали лічені секунди.