ua en ru

Логвінський очолив підкомітет ПАРЄ по боротьбі з тероризмом

Логвінський очолив підкомітет ПАРЄ по боротьбі з тероризмом Фото: Георгій Логвинський ("УНИАН")

Георгій Логвинський був обраний на цю посаду одноголосно

Народний депутат Георгій Логвинський ("Народний фронт") очолив підкомітет Парламентської асамблеї Ради Європи (ПАРЄ) з проблем злочинності і боротьби з тероризмом. Про це нардеп повідомив у себе в Facebook.

"Сьогодні наш черговий бій з пропутінською французьким депутатом Т. Маріані (Тьєррі Маріані, - ред.) закінчився перемогою України - одноголосним рішенням мене обрали головою Підкомітету ПАРЄ з проблем злочинності і боротьби з тероризмом", - написав Логвинський.

За його словами, згідно з планами Кремля, саме цей депутат (проти якого в Україні йде кримінальне провадження за відвідування Криму і лобіювання ідей про те, що Крим - це Росія і санкції пора скасувати) повинен був стати головою підкомітету ПАРЄ по боротьбі з тероризмом.

"Ми не могли допустити такий плювок в обличчя України і всієї асамблеї. На засіданні комітету мені довелося вступити з ним у нерівний бій. Дякуємо за одностайне рішення підкомітету про моє обрання, і дякую колегам з Європейської народної партії за номінування мене", - заявив депутат.

Нагадаємо, в понеділок, 23 січня, Георгій Логвинський був обраний віце-президентом ПАРЄ.