ua en ru

У ЛНР різко зросла кількість злочинів, скоєних бойовиками, - ІС

У ЛНР різко зросла кількість злочинів, скоєних бойовиками, - ІС Фото: у ЛНР зросла кількість злочинів

Озброєні напади та грабунки зафіксували у Ровеньках, Луганську, Алчевську

У самопроголошеній "Луганській народній республіці" зафіксували різке зростання злочинів, скоєних "військовослужбовцями" 2-го АК ЛНР. Про це повідомив лідер групи "Інформаційний супротив" Дмитро Тимчук Facebook.

"Так, в Перевальському районі, при спробі проникнення на територію птахофабрики з метою грабунку, троє "ополченців", використовуючи автоматичну стрілецьку зброю, розстріляли охорону. В результаті обстрілу загинули дві жінки-охоронця, одна - поранена", - йдеться в повідомленні.

Згідно інформації ІС, озброєні напади та грабежі зафіксовані в Ровеньках, Луганську та Алчевську. Всі злочини скоювали 2-3 людини у формі "народної міліції ЛНР" з автоматичною зброєю.

Оперативні дані групи «Інформаційне Опір». В зоні АТО на Донбасі в період з 22 по 28 березня ц. р. интенси...

Опубліковано Dmitry Tymchuk 28 березень 2017 р.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що командування бойовиків наказав відновити обстріли населених пунктів на окупованих РФ територіях Донецької і Луганської областей з подальшим звинуваченням у даних обстріл ВСУ. Також, фіксувалося прибуття в ці райони великої кількості представників ЗМІ РФ, які знімали постановочні сюжети про міфічне широкомасштабний наступ ВСУ.