ua en ru

ЛНР відвідала "серйозна урядова комісія" з РФ у справі затримання спецназівців, - СБУ

ЛНР відвідала "серйозна урядова комісія" з РФ у справі затримання спецназівців, - СБУ Фото: лідер ЛНР Ігор Плотницький

В СБУ заявили, що для бойовиків не обійшлося без наслідків

Територію, підконтрольну так званої "Луганської народній республіці" (ЛНР), відвідала "серйозна урядова комісія" з Російської Федерації у справі затриманих російських спецназівців. Про це на своїй сторінці в Facebook написав радник голови СБУ Маркіян Лубківський.

"Як повідомляють джерела Служби безпеки України у т. зв. "ЛНР", в тамтешніх бойовиків сталася істерика, тому що з Москви кілька днів тому приїжджала серйозна урядова комісія з розслідування обставин потрапляння в полон двох ГРУшников", - повідомив Лубківський.

За його словами, московські куратори викликали для розмови командирів "козацького гвардійського батальйону ЛНР", які в день затримання російських військових були неподалік. У Москві були незадоволені тим, що бойовики ЛНР не надали спецназу ГРУ підтримку і допустили їх захоплення.

"Розбиралися серйозно. З наслідками", - заявив Лубківський.

Шановні друзі,Як повідомляють джерела Служби безпеки України в т.зв. "ЛНР", у тамтешніх бойовиків сталася істерика, бо...

Posted by Markian Lubkivskyi on 26 Май 2015 г.

Нагадаємо, 16 травня в місті Щастя Луганської області після бойового зіткнення були затримані російський спецназівці Олександр Александров Євген Єрофєєв. В даний час вони заарештовані судом Києва до 19 липня, щодо них триває слідство. В СБУ допускають, що їх справу можуть передати в міжнародний суд.