ua en ru

У ЛНР для "кадрових чисток" прибули представники спецслужб РФ, - Тимчук

У ЛНР для "кадрових чисток" прибули представники спецслужб РФ, - Тимчук Фото: Дмитро Тимчук (РБК-Україна)

За словами Тимчука, на окупований Донбас прибули до 20 співробітників ФСБ

На підконтрольну самопроголошеній "Луганській народній республіці" територію прибули до 20 представників російських спецслужб для проведення так званих "кадрових чисток". Про це у Facebook повідомив координатор групи "Інформаційний спротив" Дмитро Тимчук.

"З території РФ до ЛНР прибула група (до 20 осіб ) представників спецслужб Росії, в основному - кадрові офіцери ФСБ. Згідно інформації, яка поширюється серед працівників "силових органів ЛНР" середньої ланки, завданням групи є проведення "кадрових чисток" в адміністративних структурах ЛНР", - повідомив Тимчук.

Оперативные данные группы «Информационное Сопротивление». Перемещения сил и средств оккупантов на Донбассе: - со сторо...

Опубліковано Dmitry Tymchuk 3 листопад 2017 р.

Нагадаємо, раніше розвідка заявляла про зростання числа злочинів військових РФ на Донбасі. Зокрема, заступник командира однієї з "військових частин", керуючи автомобілем, збив мирного жителя, якого госпіталізували у важкому стані. Крім того, інший бойовик в нетверезому стані забив до смерті дружину в ході побутової сварки. Також проводиться розслідування вбивства "офіцера" в ЛНР.