ua en ru

Розвідка заявляє про зростання кількості злочинів військових РФ на Донбасі

Розвідка заявляє про зростання кількості злочинів військових РФ на Донбасі Фото: бойовики на Донбасі (youtube.com/Ruptly TV)

Розвідка розповіла про злочини російських військових

На окупованому Донбасі зростає кількість злочинів, скоєних російськими військовослужбовцями. Про це на брифінгу повідомив спікер Міністерства оборони України з питань АТО Андрій Лисенко з посиланням на дані Головного управління розвідки.

"На окупованих територіях Донецької та Луганської областей спостерігається загострення суспільно-політичної обстановки в результаті різкого збільшення кількості злочинів та протиправних дій, скоєних російськими військовослужбовцями", - зазначив Лисенко.

За його словами, в Донецьку пройшла нарада з залученням командування окупаційних військ та керівництва "органів місцевої влади" у зв'язку із зростанням правопорушень за участю російських військовослужбовців. Зокрема, заступник командира однієї з "військових частин", керуючи автомобілем, збив мирного жителя, якого госпіталізували у важкому стані.

Крім того, інший бойовик в нетверезому стані забив до смерті дружину в ході побутової сварки. Також проводиться розслідування вбивства "офіцера" в ЛНР.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що в зоні АТО за добу загинув один український військовий, ще двоє поранені.