ua en ru

У ЛНР "главу адміністрації" Плотницького звинувачують в організації держперевороту

У ЛНР "главу адміністрації" Плотницького звинувачують в організації держперевороту Фото: Ігор Плотницький (glava-lnr.su)

Ряд "чиновників" звинувачують в інсценуванні державного перевороту

У ЛНР "главу адміністрації" Ігоря Плотницького Ірину Тейцман звинувачують в інсценуванні державного перевороту. Про це повідомляє сепаратистський сайт "Луганський інформаційний центр".

"Останнім часом в результаті деструктивних дій ряду посадових осіб посилилася критика правоохоронного відомства в засобах масової інформації", - заявив міністр внутрішніх справ ЛНР" Ігор Корнет.

За його словами, "посадовими особами" протягом тривалого часу до "голови ЛНР" цілеспрямовано доводилася недостовірна інформація про нібито причетність "співробітників МВС" до протиправної діяльності.

Він додав, що в результаті оперативних заходів "отримано докази причетності директора ДТРК ЛНР Анастасії Шуркаевой до діяльності українських спецслужб".

"Встановлена причетність керівника Адміністрації глави ЛНР Ірини Тейцман, а також начальника Служби урядової безпеки МВС ЛНР Євгена Селіверстова до інсценування у вересні 2016 року державного перевороту в ЛНР", - резюмував Корнет.

Він підкреслив, що в результаті був убитий "колишній прем'єр-міністр" Ципкалов Геннадій.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що центр окупованого проросійськими бойовиками Луганська заблокували невідомі в камуфляжі без розпізнавальних знаків.