ua en ru

"Ліверпуль" зацікавлений у підписанні Буффона

"Ліверпуль" зацікавлений у підписанні Буффона Фото: Джанлуїджі Буффон (twitter.com/gianluigibuffon)

Голкіпер може відкласти рішення про завершення кар'єри

Голкіпер і капітан туринського "Ювентуса" Джанлуїджі Буффон може продовжити кар'єру в англійському "Ліверпулі". Про це повідомляє Football Italia з посиланням Mediaset Premium.

Відзначається, що головний тренер мерсисайдців Юрген Клопп хоче зміцнити команду надійним голкіпером, і Буффон з його досвідом підходить для цих цілей.

Раніше повідомлялося, що Буффон 17 травня проведе прес-конференцію, на якій, як передбачається, 40-річний голкіпер оголосить про завершення кар'єри.

"Це не буде прощанням у стилі Тотті, такі речі притаманні Риму. Я скоріше очікую чогось схожого на прощання з Дель П'єро. Мені було приємно працювати з найвидатнішим воротарем в історії футболу", - сказав агент воротаря Сільвано Мартіно.

У складі збірної Італії Буффон виграв чемпіонат світу 2006 року. Він є рекордсменом серед європейських футболістів за кількістю ігор за національну збірну - зараз в активі італійця 175 матчів.

На клубному рівні Буффон дев'ять разів вигравав чемпіонат Італії, п'ять разів Кубок Італії, шість разів Суперкубок Італії, один раз Кубок УЄФА і тричі грав у фіналах Ліги чемпіонів.

Нагадаємо, головний тренер "Ювентуса" Массіміліано Аллегрі підбив підсумки сезону і заявив, що не збирається залишати посаду після завершення цього сезону.