ua en ru

Ліверпуль - Манчестер Юнайтед: стенграма онлайн-трансляції матчу чемпіонату Англії

Ліверпуль - Манчестер Юнайтед: стенграма онлайн-трансляції матчу чемпіонату Англії Англійське дербі завжди повно боротьби

У центральному матчі туру В чемпіонаті Англії "Манчестер Юнайтед" на виїзді обіграв "Ліверпуль".

22 березня, 15:30
Ліверпуль, "Енфілд Роуд"
Ліверпуль - Манчестер Юнайтед, 1:2
Гол: Старрідж, 69 - Мата, 14, 59
Ліверпуль:
Міньоле, Джан, Шкртел, Сахо, Лаллана, Хендерсон, Аллен, Морено, Стерлінг, Старрідж, Коутіньйо
Манчестер Юнайтед: Де Хеа, Валенсія, Смоллінг, Джонс, Блінд, Каррік, Мата, Еррера, Феллаїні, Янг, Руні

Звучить фінальний свисток!

90+4 хв. Але Руні не пробиває Міньоле, який дістає м'яч!

90+2 хв. Джан валить в своїй штрафній Блінда! Пенальті!

87 хв. Вдалося манкуніанцям заспокоїти гру. Але думається, що Ліверпуль ще влаштує штурм.

Ліверпуль - Манчестер Юнайтед: стенграма онлайн-трансляції матчу чемпіонату Англії82 хв. Радомель Фалькао з'явився в грі замість Еррери.

80 хв. Продовжують тиснути ліверпульці. Але Де Хеа залишається без роботи.

75 хв. А зараз заведеними здаються гравці Ліверпуля. От як тільки вони підвищують свою ігрову швидкість, у них починають виходити атаки. Захисту МЮ все складніше стримувати наскоки господарів поля.

Ліверпуль - Манчестер Юнайтед: стенграма онлайн-трансляції матчу чемпіонату Англії69 хв. Старріджу отримав м'яч у штрафному МЮ і гострого кута пробив - Де Хеа пропускає м'яч під руками!

Ліверпуль - Манчестер Юнайтед: стенграма онлайн-трансляції матчу чемпіонату Англії67 хв. Джонс випередив Балотеллі і італієць поклав на газон захисника.

Ліверпуль - Манчестер Юнайтед: стенграма онлайн-трансляції матчу чемпіонату Англії66 хв. З суворим обличчям Балотеллі виходить на поле замість Морено.

64 хв. Багато куражитися почали гості. Багато красивих проходів виходить. Але трохи не вистачає взаєморозуміння в атаці.

Ліверпуль - Манчестер Юнайтед: стенграма онлайн-трансляції матчу чемпіонату Англії59 хв. Еррера від півкола м'яко накинув м'яч у штрафну на Мату і іспанець ножицями відправляє м'яч у кут воріт Міньоле!

Ліверпуль - Манчестер Юнайтед: стенграма онлайн-трансляції матчу чемпіонату Англії56 хв. Джонсу довелося грубо зупиняти Хендерсона

Ліверпуль - Манчестер Юнайтед: стенграма онлайн-трансляції матчу чемпіонату Англії55 хв. Ді Марія виходить замість Янга.

53 хв. Видалення завело господарів поля. Стерлінг відмінно розібрався на лівому фланзі і подав в штрафну, але Старрідж трохи не дострибнув до м'яча.

Ліверпуль - Манчестер Юнайтед: стенграма онлайн-трансляції матчу чемпіонату Англії48 хв. А Еррера відзначився розмовами.

Ліверпуль - Манчестер Юнайтед: стенграма онлайн-трансляції матчу чемпіонату Англії47 хв. Ого! Джеррард тут же жорстко наступає на ногу Еррери і отримує видалення!

Ліверпуль - Манчестер Юнайтед: стенграма онлайн-трансляції матчу чемпіонату Англії46 хв. Стівен Джеррард виходить замість Лаллани.

Другий тайм

Кінець першого тайму

40 хв. Підняв власну швидкість Ліверпуль. Природно, це призвело до більшого напруження у ворота Де Хеа, але захист МЮ тримається молодцем.

35 хв. Який момент! Лаллана бив з лінії штрафного після знижки Старріджа, але не влучив Адам по воротах.

30 хв. Ліверпуль намагається більше часу проводити з м'ячем. Але пресинг, гра на випередження Юнайтед і власні помилки не дозволяють їм вирівняти гру.

24 хв. Гості продовжують диктувати умови гри. Червоним дуже важко придумати щось на чужій половині поля, так як гра захисту МЮ практично ідеальна.

Ліверпуль - Манчестер Юнайтед: стенграма онлайн-трансляції матчу чемпіонату Англії19 хв. Аллен прихопив Ерреру в центрі поля.

Ліверпуль - Манчестер Юнайтед: стенграма онлайн-трансляції матчу чемпіонату Англії14 хв. Гол! Шикарним пасом Еррера розрізав оборону Ліверу, м'яч дійшов до Матюки, який точно пробив під ліву штангу!

12 хв. Гра МЮ виглядає приємно. Манкуніанці багато володіють м'ячем, намагаючись робити якомога менше дотиків. Поки що такий підхід не дає дивідендів, але виглядає ефектно.

8 хв. господарям Вдалося перевести гру від своєї половини поля в центр. Іноді вдається загострити гру флангами, але реальної небезпеки поки що немає.

3 хв. Розпочався матч з натиску МЮ на ворота Міньоле. Але до удару поки справа не дійшла.

Стартував матч

"Ліверпуль" приймає МЮ і, в разі перемоги, підніметься на четверте лігочемпіонівське місце. Але для цього треба здобути перемогу, яку вирвати буде не так просто, враховуючи поступово підвищується рівень гри "червоних дияволів".

"Ліверпуль" підходить до важливого матчу у відмінній психологічній формі. Команда Роджерса виграла п'ять матчів поспіль у чемпіонаті. Крім Балотеллі, у "червоних" цілком бойовий склад. Може навіть з'явиться на полі Джеррард, чия присутність завжди додає майстерності і досвіду.

"Манчестер Юнайтед" несподівано впевнено виграв в останньому турі у міцного "Тоттенхема". Після такої гри від підопічних ван Гаала стали чекати великих результатів. І вони цілком по силам манкуніанцям. До першого місця далеко, але вже другий "Сіті" випереджає "дияволів" всього на два очки.

Головний тренер "Манчестер Юнайтед" Луї ван Гаал:

"Не думаю, що на Руні на "Енфілді" знаходить затемнення. Це дуже досвідчений гравець. Він пограв на всіх стадіонах світу, так що навряд чи на нього можуть впливати вболівальники або щось подібне. Так це дивно, але таке трапляється. Сподіваюся, у випадку з Уейном ця тенденція зміниться".

Головний тренер "Ліверпуля" Бернард Роджерс:

"Наша мета - фініш на максимально високому місці. Тут не йдеться про завершення сезону лише на четвертому місці. У минулому сезоні ми, як і "Арсенал", були тими колективами, які виграли найбільшу кількість матчів на виїзді. Думаю, що в цій кампанії нам по силам стати реальною загрозою для суперників на виїзді".