ua en ru

Литвин: ВР не визначилася, кого буде слухати 4 листопада в ході години запитань до Кабміну

Верховна Рада не визначилася кого буде слухати від Кабінету міністрів у п'ятницю, 4 листопада, в ході години запитань до Кабміну. Про це на брифінгу заявив спікер ВРУ Володимир Литвин, передає кореспондент РБК-Україна.
"Виникла певна розбіжність. Опозиційні фракції наполягали, щоб на засіданні в п'ятницю заслухали прем'єр-міністра України. Але є певна процедура, спочатку потрібно отримати письмову інформацію від Кабміну в такому випадку... Тому я запропонував заслухати міністрів, міністра ПЕК, а також інших міністрів. А потім ставити запитання. Тому остаточної узгодженої позиції про те, кого ми будемо слухати, немає", - сказав він.
Литвин нагадав, що фракція Партії регіонів запропонувала заслухати міністрів щодо соціально-економічної ситуації в країні: "Тому, очевидно, потрібно буде ставити на голосування пропозиції про те, кого ми будемо слухати в п'ятницю. Яка пропозиція набере більшу кількість голосів, того і будемо слухати", - пообіцяв він.

Раніше повідомлялося, що лідер фракції НУ-НС Микола Мартиненко, вимагає що б під час години уряду в цю п'ятницю на питання депутатів відповідав прем'єр-міністр України Микола Азаров.