ua en ru

Литвин: Законопроект щодо недоторканності буде розглянуто 24 травня

Глава Верховної Ради (ВР) України Володимир Литвин заявив, що законопроект про обмеження депутатської недоторканості буде поставлено на голосування 24 травня. Про це він заявив на брифінгу у ВР, передає кореспондент РБК-Україна.

"Всі говорять про процес, і ніхто не хоче вирішувати це питання по суті. Тому я провів бесіду з главою комітету з питань правової політики. Вони допрацювали проект постанови з цього питання, в якому відповідно до вимог регламенту, а також відповідно до вимог КСУ, які містяться в рекомендаціях, підготовлений проект постанови щодо процедури розгляду цього питання і прийняття рішення. Цей документ буде поставлений на розгляд (у залі ВР) в четвер", - сказав Литвин.

Він повідомив також, що в середу напередодні відбудеться засідання профільного комітету, який, він сподівається, буде підтриманий головою комітету та його складом.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що парламентська більшість наполягає на включенні до порядку денного законопроекту № 3251 щодо депутатської недоторканності.