ua en ru

Литвин доручив лідерам фракцій продовжити консультації з приводу законопроекту про декриміналізацію економічних злочинів

Спікер Верховної Ради Володимир Литвин доручив продовжити політичні консультації щодо розгляду проекту закону щодо гуманізації відповідальності в сфері господарських злочинів. Про це він повідомив під час брифінгу у ВР, передає кореспондент РБК-Україна.

"Проблема не у проекті закону щодо гуманізації, а у тому наскільки буде знайдено компроміс. Я доручив, продовжити консультації лідерам фракції", - заявив Литвин.
Крім того, Литвин зазначив "Я не бачу більше 226 голосів щоб внести на розгляд одне з запропонованих формулювань, коли буде необхідна кількість голосів, то ми внесемо закон на розгляд".
Нагадаємо, Верховна Рада Україна 6 жовтня 2011 р. прийняла за основу законопроект № 9221 від 27 вересня 2011 р. ініційований Президентом України Віктором Януковичем про внесення змін до деякихз аконодавчих актів України (щодо гуманізації відповідальності за правопорушення у сферігосподарської діяльності).