ua en ru

Фінальні матчі Ліги чемпіонів можуть дограти в Німеччині

Фінальні матчі Ліги чемпіонів можуть дограти в Німеччині Фото: Лігу чемпіонів можуть дограти в Німеччині у форматі фіналу чотирьох (uefa.com)

Країна першою з провідних ліг змогла вивести футбол з карантину

Два півфінальні та фінальний поєдинки поточного сезону Ліги чемпіонів планують провести в Німеччині, де вже відновили національну першість. Через епідеміологічну ситуацію в Туреччині вирішальний матч відбудеться не в Стамбулі, як це було заплановано спочатку.

Про це повідомляє Sky Sport Italia.

Зустрічі 1/8 фіналу заплановані на 7 і 8 серпня, чвертьфінальні - 13 і 14 числа. Відзначається, що ці матчі відбудуться без глядачів на нейтральних полях.

Фінал Ліги чемпіонів повинен був пройти в Стамбулі, однак, в УЄФА не впевнені, що турецька влада зможе гарантувати безпеку всім учасникам. А ось рестарт Бундесліги позитивно вплинув на клуби і основний континентальний футбольний орган. Вирішальний поєдинок буде зіграно 31 числа останнього місяця літа.

Раніше повідомлялось, що УЄФА планує дограти Лігу чемпіонів у форматі "фіналу чотирьох". Переможці чвертьфіналу і півфіналом визначатимуться за результатами одного, а не двох матчів.

На цей момент в 1/4 фіналу ЛЧ вийшло тільки чотири команди - "Аталанта", "РБ Лейпциг", "Атлетіко" і ПСЖ. Тільки перші ігри 1/8 встигли провести "Ліон" - "Ювентус" (1:0), "Челсі" - "Баварія" (0:3), "Реал" - "Манчестер Сіті" (1:2) і "Наполі" - "Барселона"(1:1).