ua en ru

Ліга Чемпіонів: Анонс матчів середи

Лига Чемпионов взяла достаточно веселое начало во вторник. И мы надеемся, что сегодня, когда будут сыграны еще 8 поединков, мы сможем сказать тоже самое. Ведь сегодня в турнире стартуют "Челси", "Барса", "Боруссия" и другие.

Ліга Чемпіонів взяла досить веселий початок у вівторок. І ми сподіваємося, що сьогодні, коли будуть зіграні ще 8 поєдинків, ми зможемо сказати теж саме. Адже сьогодні в турнірі стартують "Челсі", "Барса", "Боруссія" та інші.

Група Е
Шальке - Стяуа
Челсі - Базель

Незважаючи на те, що "Шальке" представник топ-чемпіонату, називати його беззастережним фаворитом не варто. Ігри з досить посереднім АІКом показали, що нинішні "кобальтові" "по зубах" різним суперникам. І цілком може бути, що і румунам. А в другому матчі ми побачимо повторення торішнього півфіналу Ліги Європи. Тоді "Челсі" виграв на класі. Сьогодні, швидше за все, теж. Але на "Базель" дуже цікаво подивитися. У минулому сезоні вони показали себе дуже гарною командою.

Група F
Марсель - Арсенал
Наполі - Боруссія

Ця група - найцікавіша серед всіх. І звісно, в кожному турі в цьому квартеті будуть проходити матчі дуже високого класу. Сьогодні це буде поєдинок в Неаполі, куди приїде минулорічний фіналіст Ліги Чемпіонів. "Наполі" без Кавані, але скупивший пів-"Реалу" проти "Боруссії". Це ж буде дуже круто! Ну, і чергове повернення на батьківщину Арсена Венгера. У 2011 році ці команди вже грали між собою на груповому етапі і тоді "Арсенал" у двох матчах забив лише один гол - на виїзді. Той гол Ремсі за кілька секунд до кінця матчу став єдиним в обох поєдинках.Тоді, до речі, і "Боруссія" була з ними в групі. Але порівнювати тих дортмундців з цими ніяк не можна.

Група G
Аустрія - Порту
Атлетіко - Зеніт

Явний аутсайдер групи "Аустрія" прийме "Порту" і в цьому матчі тільки недооцінка з боку португальців може допомогти австрійцям набрати очки. А ось другий поєдинок може бути більш інтригуючим. "Атлетіко" без Фалькао залишається чудовою командою, але менше страхітливою. І "Зеніт", який має у своєму складі достатньо кваліфікованих футболістів, на позитивний результат у Мадриді може розраховувати. Правда, стабільністю пітерці своїх уболівальників не балують, на відміну від "Атлетіко".

Група Н
Мілан - Селтік
Барселона - Аякс

Цікаво складається доля. У 2011 році "Барса" з "Міланом" грали в одній групі і дружно вийшли у плей-офф. У минулому сезоні "Селтік" змагався з каталонцями за перше місце і навіть виграв домашній матч. Як же зараз складеться? Звісно, "Селтік" бачиться тією командою, яка претендує на останнє місце. Але очки "кельти" віддавати не будуть. Те ж саме стосується і "Аякса", який поступово повертається на колишні позиції. Нехай до легендарних команд Кройфа і ван Гала ще далеко, але "однією лівою" голландців точно не обіграти.

Додамо, що за матчем "Барселона" - "Аякс" можна буде стежити в нашій онлайн-трансляції.