ua en ru

Лідер "Реала" може більше не зіграти за клуб за Зідана

Лідер "Реала" може більше не зіграти за клуб за Зідана Фото: Гарет Бейл (realmadrid.com)

В цьому переконаний сам футболіст

Півзахисник "Реала" Гарет Бейл вважає, що він більше не зіграє за клуб за нинішнього наставника Зінедіна Зідана. Напередодні футболіст не потрапив в заявку команди на матч-відповідь 1/8 фіналу Ліги чемпіонів з "Манчестер Сіті".

Про це пише The Times.

Зазначається, що при цьому хавбек не має наміру шукати іншу команду, оскільки на цей момент ніхто не зможе платити йому таку ж зарплату, яку він отримує в мадридському клубі.

Раніше ЗМІ неодноразово писали про те, що стосунки між Бейлом і Зіданом залишаються напруженими, але про причини конфлікту не повідомляється. Окрім того, контракт з валлійцем може бути розірваний за згодою сторін і Бейл зможе піти безкоштовно.

Гарет востаннє виходив на поле 24 червня проти "Мальорки" (2:0). Наступні 5 матчів він провів на лавці запасних. При цьому футболіст не травмований і проводить тренування з командою.

У сезоні, що завершився чемпіонату Іспанії, за підсумками якого "Реал" став чемпіоном, Гарет Бейл провів 16 матчів, в яких забив два голи і зробив дві результативні передачі.

Матч між "Реалом" і "Манчестер Сіті" відбудеться 7 серпня. У першій грі "городяни" перемогли на виїзді з рахунком 2:1.

Нагадаємо, "Реал" планує повернути з оренди українського воротаря Андрія Луніна, який минулого сезону виступав в "Ов'єдо". Він буде в мадридській команді змінником Тібо Куртуа.