ua en ru

Ватажок ДНР анонсував пряму лінію з жителями України 20 квітня

Ватажок ДНР анонсував пряму лінію з жителями України 20 квітня Фото: Олександр Захарченко має намір відповісти на питання мешканців Харківської області

Захарченко проведе онлайн-конференцію

Лідер самопроголошеної "Донецької народної республіки" Олександр Захарченко 20 квітня 2016 року проведе онлайн-конференцію з жителями Харківської області, передає сепаратистський сайт "Донецьке агентство новин".

Повідомляється, що сепаратистський сайт сьогодні розпочинає прийом питань до першої онлайн-конференції Захарченка з одним із регіонів України.


"Протягом тривалого часу на мій сайт надходила велика кількість звернень пересічних мешканців України. Питання вимагають відповідей. Особливо з Харкова. Адже це наші сусіди, там живуть наші родичі, друзі, соратники. 20 квітня буде пряма і відкрита розмова", - заявив лідер донецьких бойовиків.

Він також зазначив, що онлайн-конференція на даний момент є єдиною можливістю здійснювати зв'язок з жителями підконтрольної уряду України території. Захарченко також підкреслив, що почав свій спротив проти української влади в Харкові

Нагадаємо, помічник Путіна вважає, що Захарченко і Плотницький залишаться на своїх посадах до 2018 року.