ua en ru

Помічник Путіна вважає, що Захарченко і Плотницький залишаться на своїх посадах до 2018

Помічник Путіна вважає, що Захарченко і Плотницький залишаться на своїх посадах до 2018 Фото: Владислав Сурков

За словами джерела видання, Сурков не виключає і переобрання Захарченка та Плотницького на другий термін

Помічник президента Російської Федерації Владислав Сурков переконаний, що "голови" так званих "Донецької/Луганської народних республік" Олександр Захарченко та Ігор Плотницький залишаться на своїх посадах до закінчення строку повноважень у 2018 році. Про це повідомляє "РИА Новости" з посиланням на директора російського Центру політичної кон'юнктури Олексія Чеснакова, присутнього на зустрічі Суркова з експертами.

Зокрема, він зазначив, що недавно був присутній на зустрічі Суркова з групою експертів, і на ній прозвучало запитання про його ставлення до різного роду кадрових змін в ДНР/ЛНР, на що Сурков заявив, що вони не плануються.


"Захарченко і Плотницький отримали свій мандат глав республік на прямих всенародних виборах. Термін їх повноважень закінчується лише в 2018 році. До закінчення цього строку вони точно будуть працювати. Більш того, судячи з даних соціологічних опитувань, діючі глави ДНР і ЛНР очевидно можуть поставити питання про переобрання на другий термін", - цитує Чеснаков слова Суркова.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що в так званій "Донецькій народній республіці" (ДНР) активно обговорюється усунення радника президента Російської Федерації Володимира Путіна Владислава Суркова від "кураторства" в ЛНР/ДНР.