ua en ru

Лейпциг - Марсель: анонс матчу

Лейпциг - Марсель: анонс матчу Фото: Лейпциг - Марсель (twitter.com/DieRotenBullen)

Готуємося до матчу 1/4 фіналу Ліги Європи

Німецький "РБ Лейпциг" прийме французький "Марсель" в першому матчі 1/4 фіналу Ліги Європи. Онлайн-трансляція поєдинку розпочнеться на РБК-Україна о 22:05, а дивитися матч можна на телеканалі "Футбол 2". На думку букмекерів, перевага в даному матчі на стороні німецького клубу.

5 квітня 23:05
Лейпциг, Ред Булл Арена

Єдиний чвертьфінальний матч Ліги Європи в якому немає явного фаворита, обслужить суддівська бригада на чолі з Альберто Ундіано Мальєнко з Іспанії.

Головний тренер "РБ Лейпциг" Ральф Хазенхюттль: "Олімпік" Марсель - дуже хороша команда, яка злагоджено діє в обороні і грає як єдине ціле. У команді все доведено до автоматизму, в тому числі і реалізація моментів. Я очікую захоплюючої і тактично цікавої гри. Ми повинні заробити хорошу стартову позицію, щоб пройти в наступний раунд".

Головний тренер "Марселя" Руді Гарсія: "У "Марселя" є дух, цим треба скористатися проти "Лейпцига". Нам слід добре захищатися, але іноді це означає високо пресингувати. Ми знаємо, що "Марсель" на багато що здатний. Думка, що нам не пощастило з суперником, може служити додатковою мотивацією".

Орієнтовний склад:

"Лейпциг": Гулачі; Упамекано, Бернардо, Конате; Форсберг, Забітцер, Кейта, Лаймер; Вернер, Брума, Огюстен

"Марсель": Пеле; Амаві, Абденнур, Густаво, Окампос; Сансон, Ангуісса, Сарр, Пайєт, Грегорі Сертич; Мітроглу

Не зіграють: Орбан, Хальстенберг, Ільзанкер; Рамі, да Фонсека, Флоріан Товен, Манданда