ua en ru

Лещенко: сигнал, який послали Тимошенко у Вашингтоні - "забудьте про розвал коаліції"

Лещенко: сигнал, який послали Тимошенко у Вашингтоні - "забудьте про розвал коаліції" Фото: Юлія Тимошенко

Візит Тимошенко був конфіденційним, зустрічей з представниками виконавчої влади США не було

Лідер фракції "Батьківщина" Юлія Тимошенко влітку 2015 р. з конфіденційним візитом відвідала США, де їй заявили про неприпустимість розвалу коаліції. Про це у своєму Facebook повідомив народний депутат від "Блоку Петра Порошенко" Сергій Лещенко.

"Юлія Тимошенко влітку цього року злітала до США. Це був конфіденційний візит, про який писали в пресі. Рівень зустрічей обмежувався сенаторами і конгресменами, і нікого з виконавчої влади. Сигнал, який послали Тимошенко у Вашингтоні - "забудьте про розвал коаліції". За візит Тимошенко заплатила незрозуміла фірма з Лондона, виділила на лобістів 200 тисяч доларів", - повідомив Лещенко.

За словами Лещенка, візит Тимошенко відбувся 1-3 червня. У Вашингтоні лідер "Батьківщини" зустрілася з сенаторами Джоном МакКейном, Річардом Дурбиным, Емі Клобучар, Джеймсом Інхофом, співробітником Гельсінського комітету США Орестом Дейчаковским і членами Конгресу Марсі Каптур і Адамом Смітом.

Нагадаємо, раніше Сергій Лещенко повідомив, що найближчий соратник міністра внутрішніх справ Арсена Авакова Ігор Котвицький вивів з України на рахунок компанії з Панами 40 млн дол. або 1 млрд грн.