ua en ru

Леонід Черновецький виграв суд у Віталія Кличка

Київський апеляційний адміністративний суд відмовив у задоволенні позову лідера партії "УДАР" Віталія Кличка до міського голови Києва Леоніда Черновецького про визнання протиправною бездіяльності. Відповідне рішення суд ухвалив на засіданні напередодні, повідомляє прес-служба Київської міської ради.

"За результатами розгляду справи суд задовольнив позовні вимоги київського міського голови, скасував постанову Печерського районного суду Києва та ухвалив нову постанову, згідно з якою в задоволенні позову Кличка Віталія Володимировича відмовлено повністю", - йдеться в повідомленні.

Прес-служба Київради наводить слова Черновецького, який зазначив, що вважає закономірним результат розгляду справи. "Вважаю, що позов моїх опонентів є не більше, ніж політичним піаром напередодні виборчої кампанії", - додав мер Києва.

У лютому депутати Київради від фракції "УДАР" Віталія Кличка заявили про намір позиватися на столичного мера Леоніда Черновецького за його бездіяльність. Обурення депутатів викликало те, що мер не ходить на роботу, зокрема - не відвідує засідання Київради.