ua en ru

Л.Черновецький сформував новий склад своїх заступників

Голова Київської міської державної адміністрації (КМДА) Леонід Черновецькій сформував новий склад своїх заступників, повідомляє прес-служба КМДА.

З посад заступників голови КМДА звільнено Дениса Басса, Валерія Миронова, Віталія Журавського ( у зв‘язку з переходом останнього на посаду радника Президента України). Припинено повноваження тимчасово виконуючих обов‘язки заступників міського голови Алли Шлапак та Ігоря Добруцького.
Розпорядженням мера Києва та за погодженням із Президентом України Віктором Януковичем і прем'єр-міністром України Миколою Азаровим, заступниками голови КМДА призначені Руслан Крамаренко, Олександр Мазурчак, які до цього часу обіймали посади заступників міністра з питань житлово-комунального господарства. Також на посаду заступників голови КМДА призначено Леоніда Новохатька, Олександра Мещерякова, який керував будівельною галуззю у Міноборони України, та Олександра Пузанова, котрий керував юридичною фірмою.
Як повідомлялося, раніше першим заступником голови КМДА призначено Олександра Попова, який раніше обіймав посаду міністра з питань житлово-комунального господарства України. У свою чергу, Анатолія Голубченко був переведений на посаду заступника голови КМДА.