ua en ru

Куценко: до комісії органів прокурорського самоврядування обрано три людини

Куценко: до комісії органів прокурорського самоврядування обрано три людини Фото: Владислав Куценко розповів про формування комісії органів прокурорського самоврядування

За квотою прокуратури в комісію увійдуть 5 осіб

В Україні обрані перші три члени дисциплінарно-кваліфікаційної комісії органів прокурорського самоврядування. Про це на брифінгу повідомив прокурор Генеральної прокуратури України Владислав Куценко, передає кореспондент РБК-Україна.

"У нас є перші результати, органи починають формуватися, кілька хвилин тому у нас було обрано від органів всіх прокуратур вже 3 не кандидата, не делегата, а 3 члени кваліфікаційно-дисциплінарної комісії прокурорів. Ці люди вже обрані",- повідомив Куценко.


Він також зазначив, що зараз відбувається третій тур для доукомплектування комісії за квотою самоврядування з 5 чоловік. В комісію обрані прокурори Сергій Костенко (Миколаївська область), Юрій Фраїшин (Івано-Франківська область), Євген Кравченко (Вінницька область).

Нагадаємо, ГПУ пояснила призупинення слідства проти Пшонки.

В Україні обрані перші три члени дисциплінарно-кваліфікаційної комісії органів прокурорського самоврядування. Про це на брифінгу повідомив прокурор генеральної прокуратури України Владислав Куценко, передає кореспондент РБК-Україна.