ua en ru

Курорт Palmira Palace отримав винагороду за розвиток індустрії відновлення здоров'я

Фахівці курорту Palmira Palace розробили оригінальну презентацію лікувального потенціалу Криму для програми "Оксамитовий сезон - сезон здоров'я".

За ініціативою уряду Криму в 19 регіонах України, Росії, Білорусі і Прибалтики був проведений міжнародний презентаційний тур в рамках проекту "Оксамитовий сезон - сезон здоров'я". Ідея проекту, належить ряду незалежних експертів з числа лікарів, фахівців з кліматології, отельеров і представників туристичного бізнесу.
За словами заступника міністра курортів і туризму Ігоря Котляра, проект "Оксамитовий сезон - сезон здоров'я" є складовою частиною "Стратегії реформування санітарно-курортного комплексу АРА Крим до 2012 року", розробити яку уряду Криму доручив Президент України Віктор Янукович. "Мета проекту - дати гостям Криму під час "оксамитового сезону" (вересень-листопад) можливість не лише відпочити, але і отримати санітарно-курортне лікування", - підкреслив заступник міністра в понеділок на зустрічі з представниками.
Курорт PalmiraPalace взяв найбезпосереднішу участь в цьому проекті. Фахівці курорту виступили експертами і проводили презентації для лікарів, представників туристичних компаній і туроператорів.
Один з експертів, директор з маркетингу, Олег Фесенко отримав винагороду - Почесну грамоту за те, що розробив оригінальну презентацію лікувальних можливостей Криму, яка викликала великий інтерес у лікарів і представників туроператорів. Ним був розроблений спеціальний навчальний семінар для туристичних компаній по просуванню і продажам оздоровлення в Криму. Цікаво, що багато компаній завдяки цьому семінару відкрили для себе можливість і заявили про готовність продавати людям кримське здоров'я. Також за величезну виконану роботу Олег Фесенко був представлений на присудження звання Заслужений працівник туризму.