ua en ru

Кучма вважає, що обмін полоненими на Донбасі можна провести до кінця 2015

Кучма вважає, що обмін полоненими на Донбасі можна провести до кінця 2015 Фото: Леонід Кучма

Кучма закликає бойовиків активізувати процес обміну заручниками

Представник України в тристоронній контактній групі по врегулюванню ситуації на Донбасі, екс-президент Леонід Кучма вважає, що обмін полоненими на Донбасі можна провести до кінця 2015 року. Про це у Facebook повідомила прес-секретар Кучми Дарка Оліфер.

"Наша робота в рамках мінського процесу йде непросто, - це проблеми безпеки і робота політичної підгрупи. І поки що у мене немає підстав говорити, що мінські угоди будуть виконані в цьому році. Але є пункт домовленостей, які можна реалізувати ще до кінця 2015 року - це обмін полоненими. Я закликаю представників окремих районів Донецької та Луганської областей активізувати процес обміну заручниками, - в першу чергу, звільнити важко поранених людей, яким вкрай потрібна медична допомога. Українська сторона робила і продовжує робити все можливе і необхідне для виконання цього пункту угод", - заявив Кучма.

Комментарий Леонида Кучмы относительно хода работы в рамках Трехсторонней контактной группы:- Наша работа в рамках Мин...

Posted by Дарка Олифер on 26 ноября 2015 г.

Нагадаємо, голова парламентського комітету з питань європейської інтеграції, народний депутат від фракції "Блок Петра Порошенко" Ірина Геращенко повідомила, що станом на 10 листопада в полоні у бойовиків перебував 141 українців.