ua en ru

Кубів розповів про пріоритети проекту бюджету-2017

Кубів розповів про пріоритети проекту бюджету-2017 Фото: Кубів розповів, коли в Раду буде внесений проект держбюджету-2017

У проекті бюджету буде визначена низка пріоритетів

Проект державного бюджету на 2017 рік буде внесено до парламенту до 15 вересня. Про це сьогодні під час погоджувальної ради керівників фракцій і голів комітетів заявив перший віце-прем'єр-міністр - міністр економічного розвитку і торгівлі Степан Кубів, передає кореспондент РБК-Україна.

"Хочу сказати і запевнити від прем'єр-міністра України і від уряду, що уряд зробить усе належне, щоб проект державного бюджету на 2017 рік був зареєстрований у парламенті, згідно регламенту, до 15 вересня 2017 року", - заявив Кубів.

За його словами, після реєстрації проекту держбюджету-2017 представники уряду та парламенту мають розпочати дискусії щодо документу у бюджетному та фінансовому комітетах ВРУ для того, аби вийти на консолідоване спільне рішення у встановлений термін. Перший віце-прем'єр також зазначив, що уряд заклав пріоритети у проект бюджету.

"Це перш за все обороноздатність, продовження децентралізації та реформи, які продовжені минулим урядом і сьогоднішнім прем'єром ще у 2014 році, продовження відновлення дорожньої мережі, які ми розпочали у цьому році, розвиток промисловості, агроіндустрії, енергоефективність, підтримка малих фермерів, освіта, медицина", - зазначив Кубів.

Нагадаємо, раніше перший заступник голови фінансового комітету Ради Михайло Довбенко анонсував, що проект державного бюджету-2017 очікується у Верховній Раді України до 15 вересня.