ua en ru

У Криму "суд" продовжив арешт "агента СБУ" на два місяці

У Криму "суд" продовжив арешт "агента СБУ" на два місяці Фото: Геннадій Лимешко (youtube.com-ruvesna)

Лимешко підозрюється в підготовці диверсій в окупованому Криму

Київський районний суд Сімферополя на два місяці продовжив термін арешту нібито "агенту" Служби безпеки України (СБУ) Геннадію Лимешко, підозрюваному в підготовці диверсій в окупованому Криму. Про це повідомляється на сайті суду.

"Київським районним судом міста Сімферополя розглянуто та задоволено у відкритому судовому засіданні клопотання слідчого слідчого відділу УФСБ Росії по республіці Крим та місту Севастополю про продовження строку тримання під вартою Лимешко Геннадія Геннадійовича, обвинуваченого в скоєнні злочину, передбаченого ч. 1 ст. 223.1 КК РФ, терміном на 02 місяці 00 доби, всього до 04 місяців 00 доби, тобто за 13 грудня 2017 року", - йдеться в повідомленні суду.

Нагадаємо, раніше заарештований в окупованому Криму нібито "агент" Служби безпеки України Геннадій Лимешко зізнався в підготовці диверсій на півострові.

За словами Лимешко, він нібито на початку червня в Херсоні зустрівся з співробітником СБУ на ім'я Артур. "Потрібно було на лінії між Судаком і Новим Світлом в Криму провести підрив лінії електропередачі, а також руйнування дороги шляхом обвалу каменів, а також підпал звалища біля селища Рибаче та лісового масиву біля Алушти", - заявив "диверсант".