ua en ru

У Криму почали збір коштів на зведення пам'ятника Путіну

У Криму почали збір коштів на зведення пам'ятника Путіну Фото: Володимир Путін

Пам'ятник Путіну хочуть встановити до виборів 2018 року

В окупованому Криму громадська організація "Конгрес російських громад Криму" оголосила про початок збору коштів на зведення пам'ятника президенту Російської Федерації Володимиру Путіну і розраховує встановити його до виборів 2018 року. Про це заявив голова організації Сергій Шувайніков, повідомляє "Крыминформ".

Як наголошується, пам'ятник Путіну мають намір встановити в Сімферополі "як людині, що зіграла ключову роль у возз'єднанні півострова з Росією".

Шувайніков також заявив, що пам'ятник Путіну буде створений і встановлений на "народні гроші".

Крім того, "Конгрес російських громад Криму" на загальних зборах прийняв рішення розробити проект пам'ятника-символу у формі російського капітана за штурвалом корабля і облаштувати постамент словами російського президента, які він виголосив на мітингу в Москві 18 березня 2014 року: "Після важкого, тривалого виснажливого плавання Крим і Севастополь повертаються у рідну гавань, до рідних берегів, в порт постійної приписки, в Росію!".

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що в окупованому Криму на базі Меморіалу "Концтабір "Червоний" побудують науково-дослідницький центр воєнної історії півострова.