ua en ru

Аварія вертольота в Чечні: 6 людей загинули, один поранений

Аварія вертольота в Чечні: 6 людей загинули, один поранений Фото: Мі-8 (twitter.com/golovin_sergeji)

За попередньою версією, причиною аварії вертольота Мі-8 стала погана видимість

У результаті аварії вертольота Мі-8 прикордонної служби Російської Федерації шість людей загинули, один поранений, ще двоє встигли вистрибнути. Про це повідомив глава Чеченської Республіки РФ Рамзан Кадиров в Telеgram.

"Сьогодні вертоліт прикордонного управління, який базується в Тусхарої Ітум-Калинського району, полетів, щоб відвезти прикордонників на заставу. Вертоліт знизився, щоб висадити прикордонників. Коли він завис за два метри від землі стався різкий порив вітру. Вертоліт заволокло, двоє прикордонників встигли зістрибнути", - написав Кадиров.

Він уточнив, що в вертольоті, коли він впав із обриву залишалися сім осіб.

"Витягли наверх 5 трупів і двох важко поранених бійців. Один із них помер у республіканському госпіталі, а другий перебуває в стабільно важкому стані", - написав глава Чечні.

Водночас міністр Чечні з національної політики, зовнішніх зв'язків, друку та інформації Джамбулат Умаров повідомив, що попередньою версією аварії вертольота в Чечні є погана видимість.

"За першими даними, які у нас є, які ще не є остаточними, причиною падіння вертольота стала погана видимість, був дуже сильний туман і стався нещасний випадок", - розповів він.

Нагадаємо, у середу, 7 березня, в Республіці Чечня розбився вертоліт Мі-8 прикордонної служби Російської Федерації.