ua en ru

Катастрофа українського літака в Ірані: загинули всі пасажири і екіпаж

Катастрофа українського літака в Ірані: загинули всі пасажири і екіпаж Фото: місце катастрофи українського літака (alihashem_tv)

На місці аварії літака немає шансів знайти живих

В результаті катастрофи українського літака в Ірані загинули всі, хто був на борту лайнера. Про це повідомляє AFP з посиланням на іранський Червоний Півмісяць.

Повідомляється, що глава Служби порятунку Червоного Півмісяця Мортеза Салімі виключає, що при такій катастрофі могли вижити люди.

"Про катастрофу було повідомлено близько 9 години вечора, після чого були відправлені рятувальні команди ... Рятувальники навряд чи знайдуть тих, хто вижив", - підкреслив він.

Як повідомляють місцеві ЗМІ, на місці катастрофи працюють 22 рятувальні команди, на даний момент немає точної інформації про кількість жертв. Також повідомляється, що уламки літака продовжують горіти, пожежні розрахунки намагаються згасити їх.

Відзначимо, в аеропорту "Бориспіль" поки не мають у своєму розпорядженні офіційну інформацію, в розкладі прибуття літака з Тегерана очікується о 08:10.

Нагадаємо, український літак авіакомпанії МАУ Тегеран-Київ зазнав аварії вранці в середу біля міжнародного аеропорту імені імама Хомейні. Передбачається, що на його борту знаходилися близько 180 осіб.

За попередньою інформацією, літак розбився через "технічні проблеми" незабаром після зльоту. Як повідомляє Reuters, НП сталася з лайнером Boeing 737.