ua en ru

"Криворіжгаз" запровадив новий сервіс для передачі показників лічильника

"Криворіжгаз" запровадив новий сервіс для передачі показників лічильника Криворіжгаз
Автор: RBC.UA

ПАТ "Криворіжгаз" запровадив новий сервіс для передачі показникі лічильника. Тепер відправляти дані можна за допомогою смс, що не тільки економить час клієнтів, але і робить їх обслуговування швидким і комфортним, йдеться в повідомленні прес-служби компанії.

Так, з 1 квітня 2016 жителі можуть передати показання лічильника за допомогою смс на номер 7104. У повідомленні необхідно вказати номер рахунку і показники лічильника в певному форматі. Після відправки повідомлення споживач автоматично отримує відповідь.

"Зняття показників лічильників газу повинне проводитись споживачем щомісяця станом на 1 число. Передавати дані за попередній місяць необхідно з 1 по 5 числа поточного місяця. Такі заходи дозволять нашим клієнтам уникнути розбіжностей в нарахуваннях за спожитий природний газ", - зазначає начальник управління клієнтського сервісу Анастасія Озерян.

Номер 7104 є єдиним номером для всіх споживачів природного газу і призначений тільки для прийому смс-повідомлень. Вартість відправлення повідомлення згідно з тарифом оператора мобільного зв'язку, підкреслили в компанії.