ua en ru

Хресна хода у Києві 27-28 липня пройшла без грубих порушень, - поліція

Хресна хода у Києві 27-28 липня пройшла без грубих порушень, - поліція Фото: хресна хода у Києві

Правопорядок в ці дні забезпечували понад 4 тисячі столичних правоохоронців та бійців Нацгвардії

Хресна хода у Києві та масові релігійні заходи, що відбувалися 27-28 липня, пройшли без грубих порушень. Про це йдеться у повідомленні прес-служби Головного управління Національної поліції у Києві.

хресна хода у Києві

Фото: хресна хода у Києві

"27-28 липня 2016 року в столиці відбувалися релігійні заходи з масовою участю громадян. Кількість вірян становила близько 16 тисяч. Правопорядок та публічну безпеку в ці дні забезпечували понад 4 тисячі столичних правоохоронців та бійців Національної гвардії України", - йдеться у повідомленні.


Як зазначається, під час хресної ходи у Києві правоохоронці працювали у посиленому режимі та вжили усіх необхідних заходів безпеки для підтримання публічного порядку, а також попередження небезпечних ситуацій під час проведення хресної ходи у Києві, богослужіння та інших урочистостей.

святкування дня Хрещення Русі

Фото: святкування дня Хрещення Русі

"Всі заходи безпеки, превентивна робота, проведена напередодні, дали очікуваний результат, орієнтований на безпеку, правопорядок і свободу мирних зібрань", - наголосив очільник столичної поліції, полковник Андрій Крищенко, зазначивши, що серйозних порушень правопорядку впродовж цих днів зафіксовано не було.

хресна хода

Фото: хресна хода

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що в день Хрещення Русі посилені заходи безпеки в Києві збережуться до кінця дня.