ua en ru

Кремль прогнозує "велику війну" до 2023 року, - віце-президент ПАРЄ

Кремль прогнозує "велику війну" до 2023 року, - віце-президент ПАРЄ Фото: Володимир Ар'єв (УНІАН)

Ар'єв прокоментував українсько-польські відносини, застерігаючи від конфлікту між країнами

В Російській Федерації готуються до "великої війни", яку Кремль прогнозує до 2023 року. Про це у Facebook написав віце-президент Парламентській асамблеї Ради Європи, нардеп Володимир Ар'єв.

"В РФ всерйоз готуються до великої війни, яку Кремль прогнозує до 2023 року. А театр бойових дій завжди триває там де є найменший спротив, в тому числі і через слабкодухість та чвари", - написав він.

Так, Ар'єв прокоментував українсько-польські відносини, застерігаючи від конфлікту між країнами.

"Тотальне забуття історії чи безвідповідальність за принципом "а раптом цього разу пронесе"? Польські політики забули чим закінчилася ворожнеча України і Польщі для обох країн. Європейські політики забули чим закінчилися спроби задобрення агресора перед другою світовою. Українські переважно не роблять висновків з внутрішньої колотнечі 1918-19 років", - написав він.

Тотальне забуття історії чи безвідповідальність за принципом «а раптом цього разу пронесе»? Польські політики забули чим...

Опубліковано Volodymyr Ariev 1 лютого 2018 р.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що польський Сенат у ніч на 1 лютого 2018 року без поправок прийняв скандальний закон про Інститут національної пам'яті, який передбачає кримінальну відповідальність за так звану "бандерівську ідеологію".

У свою чергу, президент України Петро Порошенко зазначив, що прийнятий у Польщі закон, яким, зокрема, забороняється так звана "бандерівська ідеологія", містить неприйнятні оцінки.