ua en ru

Червоний Хрест направив на Донбас черговий гуманітарний вантаж

Червоний Хрест направив на Донбас черговий гуманітарний вантаж Ілюстративне фото (icrc.org)

Вантажівки Червоного Хреста прослідували на Донбас через пунк тпропуску "Новотроїцьке"

Міжнародний комітет Червоного Хреста направив на Донбас черговий гуманітарний вантаж. Про це йдеться у повідомленні прес-служби Держприкордонслужби України.

Як зазначається, вантажівки Червоного Хреста прослідували на Донбас через пункт пропуску "Новотроїцьке". Повідомляється, що на Донбас прослідувало 15 вантажних автомобілів з гуманітарною допомогою.

"У вантажівках знаходились продуктові, гігієнічні набори, лікарські препарати, медичне обладнання та будівельні матеріали від Міжнародного комітету Червоного Хреста. Загалом оформлено вантаж загальною масою понад 254 тонни", - йдеться у повідомленні.

Нагадаємо, як писало РБК-Україна, у липні Міжнародний комітет Червоного Хреста направив на Донбас 11 вантажівок з гуманітарною допомогою. Вантажівки перевозили цукор, одяг, пісок для фільтрації та продуктові набори.

Також повідомлялося, що Червоний Хрест готовий взяти участь у виплаті пенсій жителям окупованих районів Донбасу. Зазначимо, на сьогодні немає механізму виплати пенсій за участю Червоного Хреста.