ua en ru

Червоний Хрест доставив на Донбас 2 вантажівки з гуманітарною допомогою

Червоний Хрест доставив на Донбас 2 вантажівки з гуманітарною допомогою Фото: Червоний Хрест (blogs.icrc.org)

У вантажівках знаходяться товари медичного призначення і будматеріали

Міжнародний комітет Червоного Хреста доставив на непідконтрольну Україні територію Луганської області 2 вантажівки з гуманітарною допомогою вагою в 20 тонн. Про це повідомляє пресс-служба Державної прикордонної служби України.

"Крім того, через КПВВ "Новотроїцьке" на виїзд до неконтрольованої території послідували 2 вантажних автомобілі від Міжнародного комітету Червоного Хреста. Транспортними засобами перевозили для жителів Луганської області товари медичного призначення та будівельні матеріали загальною вагою понад 20 тонн", - йдеться в повідомленні.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що незаконні збройні формування на Донбасі обстріляли селище Зайцево під час роботи гуманітарної місії Міжнародного Комітету Червоного Хреста. Відзначено, що втрат серед військових і мирних жителів вдалося запобігти.

Як відомо, 15 серпня Червоний Хрест доставив на окупований Донбас 7 вантажівок з гуманітарною допомогою вагою 121 тонну. Транспортні засоби перевозили для жителів Донецької області товари медичного призначення та будівельні матеріали.