ua en ru

У Красногорівці йдуть ремонтні роботи з відновлення водопостачання, - Тука

У Красногорівці йдуть ремонтні роботи з відновлення водопостачання, - Тука Фото: у Красногорівці йдуть ремонтні роботи з відновлення водопостачання

Пошкоджену під час обстрілу лікарню, можливо, вдасться відремонтувати

У Красногорівці (Донецька область) тривають ремонтні роботи з відновлення системи водопостачання, пошкодженої в результаті обстрілу бойовиків сьогодні вранці. Про це заявив заступник міністра з питань тимчасово окупованих територій і внутрішньо переміщених осіб Георгій Тука, передає "112 Україна".

Тука підкреслив, що ушкоджену під час обстрілу лікарню, можливо, вдасться відремонтувати.

"Вода підвозиться і буде підвозитися. Зараз проходять відновлювальні роботи, але ще невідомо, чи вдасться відремонтувати. Завтра ми очікуємо від адміністрації перелік необхідних матеріалів, які необхідно привезти в Донецьку область, зокрема до Красногорівки, щоб ремонтувати будинки. Можливо, лікарню хоч якось вдасться відремонтувати", - заявив Лою.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що кошти на відновлення обстріляних бойовиками лікарні і школи в Красногорівці виділять з бюджету Донецької області. При цьому відновлення пошкоджень у приватному секторі буде здійснюватися за рахунок резервного фонду.