ua en ru

У Краматорську затримали співробітницю мобільної компанії, що зливала ДНР дані про абонентів

У Краматорську затримали співробітницю мобільної компанії, що зливала ДНР дані про абонентів Фото: на Донбасі співробітниця компанії мобільного надавала бойовикам ПАК-коди абонентів

Співробітниця надавала "поліції" ДНР ПАК-коди абонентів

У Краматорську Донецької області міліція затримала співробітницю мобільної компанії, яка надавала бойовикам ДНР дані про абонентів. Про це на своїй сторінці в Facebook написав начальник ГУМВС України в Донецькій області В'ячеслав Аброськін.

"Співробітниками кримінальної міліції Донецького обласного главку була встановлена жінка-пособник терористів. Ця дама, працюючи в одній з компаній мобільного зв'язку в Краматорську, використовуючи свої службові повноваження, надавала терористам дані - ПАК-коди до абонентських номерів. Далі через інтернет-помічник оператора можна було отримувати інформацію про телефонні з'єднання абонента", - написав Аброськін.

Конфіденційну інформацію жінка передавала так званого "начальнику карного розшуку поліції ДНР" Сергію Тимошенко, який раніше працював у Ворошиловському райвідділі міліції Донецька.

"Маючи такі коди, у нього був відкритий доступ до деталізації телефонних з'єднань будь-якого громадянина України, користувачів цього оператора", - пояснив Аброськін.

Сотрудниками криминальной милиции Донецкого областного главка была установлена женщина-пособник террористов. Эта дама, р...

Posted by Вячеслав Аброськин on 11 августа 2015 г.

Нагадаємо, СБУ в Харківській обл. затримала бойовика ДНР.