ua en ru

КПУ відкликала підписи під проектом резолюції про недовіру Кабміну

Фракція Комуністичної партії України (КПУ) у Верховній Раді відкликала підписи під проектом резолюції про недовіру Кабінету міністрів України Миколи Азарова. Про це сьогодні на вечірньому засіданні ВР заявив лідер фракції КПУ Петро Симоненко, передає кореспондент РБК-Україна.

"Фракція Компартії України одностайно ухвалила рішення відкликати підписи своїх членів і вимагає від секретаріату Верховної Ради виключити їх з відповідних документів", - заявив Симоненко.

Лідер КПУ заявив, що фракція вважає за необхідне відкласти розгляд даної резолюції.

"Ми поділяємо обурення громадськості актами вандалізму, вчиненими верховодами і членами профашистської організації "Свобода", в тому числі з депутатськими мандатами, а також цинічними заявами з цього приводу народних депутатів - лідерів "Батьківщини".

Ми підтримуємо думку, що позиція уряду стосовно непідписання угоди про асоціацію з ЄС та укладення перспективних, вигідних для нашої країни домовленостей з Російською Федерацією - про поглиблення кооперації і розширення ринків, зниження ціни на газ до 268,5 дол. за 1000 куб. м, отримання вкрай необхідного в даний час кредиту в 15 млрд дол. дають підстави не розглядати зараз питання про відставку Кабінету міністрів", - йдеться у заяві КПУ, розповсюдженій прес-службою партії.