ua en ru

Кожара і Фюле обговорили підготовку саміту Україна-ЄС та перспективу підписання СА

Міністр закордонних справ України Леонід Кожара в ході зустрічі з комісаром ЄС з питань розширення та Європейської політики сусідства Штефаном Фюле обговорили підготовку саміту Україна-ЄС і перспектіву підписання СА. Про це повідомляє прес-служба МЗС.

"Сторони провели детальну і грунтовну дискусію з усіх основних питань порядку денного відносин Україна-ЄС та внутрішньої політичної та економічної ситуації в Україні. Кожара і Фюле торкнулися також питань підготовки до Саміту Україна-ЄС 25 лютого 2013, перспектив укладення Угоди про асоціацію та досягнення прогресу за критеріями, визначеними у грудневому рішенні Ради ЄС у закордонних справах щодо України", - йдеться в повідомленні.

Кожара підтвердив прихильність української влади загальним з ЄС цінностям і готовність продовжити курс на проведення реформ, спрямованих на зміцнення демократії і верховенства права в Україні.

Комісар Фюле, в сою чергу, підтвердив готовність здійснити візит в Україну 7-8 лютого 2013 року для продовження інтенсивного діалогу з Україною.

Читайте також: Критерії для підписання СА України з ЄС досяжні, але час обмежений.