ua en ru

Костусєв наказав створити комісію для перевірки Одеського аеропорту

Мер Одеси Олексій Костусєв наказав створити комісію для перевірки місцевого аеропорту. Такий крок пов'язаний із авіакатастрофою літака Ан-24, повідомляє "5 канал".

Зазначається, що на борту перебувало на 8 пасажирів більше, ніж було зазначено у документах. Тим часом, з травматологічної лікарні Донецька виписали одного із постраждалих пасажирів, повідомили у лікарняному закладі. Загалом, ушпиталеними через аварію залишається 7 людей - їх стан задовільний.

Прокуратура області вже оголосила попередні версії щодо причин трагедії. Аварію могли спричинити невідповідні дії екіпажу чи наземних служб, несправність повітряного судна та сильний туман.

Нагадаємо, літак Ан-24, що виконував чартерний рейс "Одеса-Донецьк", 13 лютого 2013 р. о 18:24 провів некоректну посадку (під час приземлення вилетів за межі злітно-посадочної смуги) в Донецькому міжнародному аеропорту ім. Прокоф'єва. Від удару повітряне судно перекинулося, його корпус розколовся, почалося задимлення. О 18:45 вогнище було локалізоване. Відомо про загибель п'яти осіб. 30 госпіталізовано, з них - п'ятеро знаходяться в задовільному стані і середньої тяжкості.

Читайте також: Державіаслужба України призупинила польоти "Південних авіаліній" (фото, відео)