ua en ru

Коста більше не входить у плани головного тренера "Челсі"

Коста більше не входить у плани головного тренера "Челсі" Фото: (twitter.com/diegocosta)

Антоніо Конте надіслав йому відповідне повідомлення

Нападник лондонського "Челсі" Дієго Коста повідомив, що збирається шукати нову команду, оскільки головний тренер команди Антоніо Конте не розраховує на нього в наступному сезоні. Про це футболіст розповів в інтерв'ю The Guardian.

"Мої стосунки з тренером були поганими в цьому сезоні. Мабуть, у мене був поганий сезон. Конте надіслав мені повідомлення про те, що він не розраховує на мене в наступному сезоні, так що я повинен знайти вихід. Мені подобається жити в Мадриді, але я не можу залишатися поза спорту кілька місяців. Мені все одно, в якій лізі виступати, лише б грати у футбол", - сказав Коста.

У минулому сезоні 28-річний Коста провів за "Челсі" 42 матчі у всіх турнірах і відзначився 22 забитими м'ячами. Разом з командою він став чемпіоном Англії.

Коста виступає за лондонський клуб з 2014 року. До цього він захищав кольори мадридського "Атлетіко", з яким вигравав чемпіонат і Кубок Іспанії, Лігу Європи, а також став володарем Суперкубка УЄФА.

Нагадаємо, головний тренер "Челсі" Антоніо Конте, незважаючи на завоювання чемпіонського титулу англійської Прем'єр-ліги (АПЛ) сезону 2016/17, хоче провести перебудову основного складу. Одним з делікатних питань бул Дієго Коста, який вже давно мав намір покинути клуб.