ua en ru

Косово - Україна: анонс матчу

Косово - Україна: анонс матчу Фото: Косово - Україна (ffu.org.ua)

Готуємося до поєдинку відбору на ЧС-2018

Збірна України на виїзді зіграє з командою Косово в рамках дев'ятого туру кваліфікації на чемпіонат світу 2018 року. Онлайн-трансляція поєдинку розпочнеться на РБК-Україна о 21:45, а дивитися матч можна на телеканалах "Футбол 1" і ТРК "Україна". На думку букмекерів, значна перевага на боці "синьо-жовтих".

6 жовтня 21:45
Албанія, Шкодер, стадіон "Лоро Борічі"

Поєдинок обслуговуватиме суддівська бригада з Англії. Головний арбітр - Крейг Поусон, лайнсмени - Лі Беттс і Ян Ассен, четвертий рефері - Мартін Аткінсон.

Головний тренер збірної Косова Альберт Буньяку: "Україна - друга команда після Італії за рівнем фізичної підготовки. Ми дуже добре виглядали проти них в першому матчі, але ми поступилися. Ми добре знайомі з сильними сторонами і потенціалом суперника, тому зробимо все можливе, щоб домогтися позитивного результату. Україна і Ісландія захочуть перемогти в матчах проти нас, адже ведуть боротьбу за вихід з групи. Думаю, що матч з Україною буде більш відкритим, ніж поєдинок з Ісландією".

Головний тренер збірної України Андрій Шевченко: "На нас чекає важкий матч, розуміємо його важливість. Налаштовуємося перемогти, незважаючи на те, що нам буде протистояти хороша команда. Що стосується ситуації з Марлосом, то він залишився в Україні до закінчення процедури оформлення документів. За моєю інформацією, сьогодні ввечері він вже прилетить сюди. Так що ми завтра розраховуємо, в тому числі, і на Марлоса".

Орієнтовні склади:

Косово: Уйкані, Алуші, Кріезіу, Рашіца, Ррахмані, В.Беріша, Войвода, Пачарада, Нухіу, Яшаніца, Б.Беріша.

Україна: П'ятов, Хачеріді, Ордець, Соболь, Матвієнко, Степаненко, Ярмоленко, Малиновський, Коноплянка, Бесєдін.

Нагадаємо, півзахисники Олександр Зінченко та Віктор Коваленко з Харкова до Києва тимчасово відбули у розташування молодіжної збірної.