ua en ru

Коваленко і Зінченко покинули розташування збірної України

Коваленко і Зінченко покинули розташування збірної України Фото: Олександр Зінченко (instagram.com/zinchenko_96)

Півзахисники через перебір жовтих карток пропускають відбірковий матч проти Косово

Півзахисники Олександр Зінченко та Віктор Коваленко з Харкова до Києва тимчасово відбули у розташування молодіжної збірної. Про це повідомляє Федерація футболу України.

ФФУ повідомляє, що Коваленко і Зінченко через перебір жовтих карток пропускають відбірковий матч проти Косово.

Сьогодні півзахисники будуть мати можливість взяти участь в товариському матчі "молодіжки" зі столичним "Арсеналом" і протягом двох наступних днів будуть тренуватися з однолітками.

Зазначено, що Коваленко і Зінченко 7 жовтня повернуться в розташування головної команди, яка в той час вже прибуде в Київ.

Нагадаємо, раніше Союз європейських футбольних асоціацій (УЄФА) призначив арбітрів на матчі України з Косово і Хорватією.

На відбірковому матчі чемпіонату світу-2018 між національними збірними командами України і Хорватії, який відбудеться 9 жовтня о 21:45 на НСК "Олімпійський" у Києві, головним арбітром призначений 42-річний рефері з Німеччини Фелікс Брих.

На матчі групи першого кваліфікаційного раунду чемпіонату світу-2018 року між національними збірними командами Косово та України, який відбудеться 6 жовтня на стадіоні "Лоро Боричів" у Шкодері (Албанія), головним арбітром матчу призначений 38-річний рефері з Англії Крейг Поусон.